DOE MEE AAN DE GROTE OPKUIS VAN ZWERFVUIL

24 Maart 2019

DOE MEE AAN DE GROTE OPKUIS VAN ZWERFVUIL

Naar jaarlijkse gewoonte neemt onze gemeente deel aan de GROTE LENTESCHOONMAAK in Vlaanderen. Een event dat Groen sterk toejuicht: samen met andere Grimbergenaren de handen uit de mouwen steken om zwerfvuil op te ruimen, nieuwe mensen te ontmoeten én onze zwerfvuilmeters en -peters een dikke pluim te geven!

Op zaterdag 30 maart 2019 wilt de gemeente Grimbergen met zoveel mogelijk verenigingen en inwoners tussen 13u30 tot 15u30 allerlei plekjes in onze gemeente proper maken. De gemeente zorgt voor gratis handschoenen, grijpers, vuilniszakken en fluohesjes. Wie wil meehelpen geeft bij voorkeur een seintje via [email protected], zodat ze zich optimaal kunnen voorbereiden. Ga je liever zelf aan de slag in je eigen omgeving of op een ander tijdstip? Contacteer de milieudienst en zij kunnen jou ook een grijper, handschoenen en zwerfvuilvuilniszakken bezorgen.

Op zaterdag 30 maart wordt er rond 13u30 verzameld in:

  • Grimbergen: parking van het Prinsenbos
  • Strombeek-Bever: ingang Cultureel Centrum
  • Borgt: Verbindingsweg
  • Humbeek en Beigem: kerk van Humbeek
  • Verbrande Brug: parking Verbrande Brug

Na afloop van de opruimactie trakteert de gemeente rond 16u op een bedankingsreceptie met een hapje en een drankje én een kleine attentie in de raadzaal van het gemeentehuis. Nodig je vrienden uit en maak er samen een gezellige en productieve namiddag van, voor een proper Grimbergen dat klaar is voor de lente!