Eerlijke kansen voor iedereen

15 Mei 2024

Eerlijke kansen voor iedereen

Groen Grimbergen wil Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt, goede betaalbare zorg en eerlijke kansen voor iedereen. Dát is voor ons de inzet van de volgende verkiezingen.

 

Wil jij geen klimaat-stilstand meer, maar een lange termijnbeleid waarbij Vlaanderen, België en Europa overschakelenvan een fossiele naar een duurzame economie? Wil jij dat milieuvriendelijke en ecologische keuzes redelijk, eerlijk, betaalbaar en toegankelijk zijn voor iedereen?

Wil jij dat ons zorgsysteem niet verdampt, instort of wordt afgebouwd? Vind jij ook dat goede en betaalbare zorg een basisrecht is voor iedereen?

Wil jij rechtvaardige belastingen waarbij arbeid meer loont en grote vermogens correct worden belast? Onderschrijf jij ook dat mensen niet tegen elkaar mogen worden opgezet omwille van huidskleur, geaardheid of geloof?
Enkel met Groen worden deze uitdagingen ook écht aangepakt. Enkel met Groen hebben we de durf en daadkracht om op een geloofwaardige manier - zonder loze beloftes en mét resultaat - te zorgen voor een eerlijk klimaatbeleid, goede betaalbare zorg en eerlijke kansen voor iedereen. Voor de gezondheid en voor de toekomst van iedereen.