24 Oktober 2023

20.00u -
23.00u

Gespreksavond: Hoe blijft onze gezondheidszorg voor iedereen betaalbaar?

Cultuurcentrum van Strombeek - Karel Hemmerechtszaal ,

Ik doe mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastspreker: Margot Cloet (zorgnet Icuro)

Welke prioritieten leggen we in de gezondheidszorg? Hoe zetten we in op preventie? Welke rol speelt de gemeente? 

Margot Cloet woont in Strombeek-Bever en is gepassioneerd door de gezondheidszorg. Ze is gedelegeerd bestuurder van Zorgnet-Icuro. Zorgnet-Icuro is een ledenorganisatie van meer dan 800 voorzieningen, waaronder alle Vlaamse ziekenhuizen, diensten actief in de geestelijke gezondheidszorg en non-profit woonzorgcentra. Dit maakt dat Margot Cloet de spreekbuis is van al deze organisaties en hun stem laat luiden in de samenleving. 

Want vroeg of laat komt iedereen in contact met zorg. Zorg op de maatschappelijke agenda plaatsen, toekomstgericht denken, pleiten voor investeringen in zorg en welzijn, hoe organiseren we kwalitatieve en betaalbare zorg, … Het zijn allemaal thema’s die ons moeten beroeren en waar we het tijdens deze gespreksavond over willen hebben. Omdat het er toe doet.  

Iedereen van harte welkom. Inkom 5 EUR.

Locatie: Karel Hemmerechtszaal, CC Strombeek
Adres: Gemeenteplein 1, 1853 Strombeek-Bever
Bereikbaarheid en parkeertips: www.ccstrombeek.be/jebezoek/bereikbaarheid  

Graag een seintje als je komt naar [email protected] of via onderstaande inschrijfmodule.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.