Groen gaat voor vijf zetels

18 September 2018

Groen gaat voor vijf zetels

Groen gaat voor vijf zetels met een ambitieus programma Groen Grimbergen gaat voor vijf zetels en heeft een ambitieus en breed programma dat naast de gekende groene thema’s ook inzet op onderwijs, welzijn, jeugd, sport, cultuur, vrije tijd, veiligheid, modern en burgerbetrokken beleid,  … . Groen is al lang meer dan een milieupartij en heeft in de voorbije legislatuur ( nu drie zetels) vernieuwend gewerkt en is er in geslaagd zijn stempel te drukken op het beleid. Groen wil met vijf zetels nog sterker doorwegen en de nodige programmapunten voor een gezonder, eerlijker en menselijker Grimbergen realiseren. Lijsttrekker Eddie Boelens kan daarbij rekenen op een sterke ploeg met niet minder dan 19 nieuwe kandidaten waarvan 6 in de top 10.

Groen kan met trots enkele mooie resultaten neerzetten: het klimaatactieplan voor minder CO2, meer plaatsen in het onderwijs en de kinderopvang, de herbestemming van 42,5 ha woonuitbreidingsgebied naar open ruimte, de Maalbeekvallei, de acties rond duurzaamheid en energiebesparing, de zorg voor het leefmilieu, het aanpakken van de asfaltfabriek, het verzet tegen het Ghelamcoproject op Parking C, het hockeyterrein Merode, de erfgoedprojecten zoals de vliegtuighangars, de Wijde Wereld Weken, de start van de herinrichting in de dorpskern Strombeek, een nieuw Sociaal Huis plus Bibliotheek, de uitbreiding van het schoolaanbod,  …

 

Natuurlijk kan en moet het nog beter en … anders! Inwoners mogen van Groen een positieve, constructieve en propere politiek verwachten waarbij de echte noden worden aangepakt. Een goed idee, van wie het ook komt, blijft een goed idee. Groen wil alle energie creatief aanwenden door op zoek te gaan naar verantwoordelijkheid, openheid, samenwerking en oplossingen. Bovenal telt de inhoud. Groen wil denken, mee denken en laten mee denken. Het scenario voor verandering wordt iedere dag door de inwoners geschreven. In bijlage het programma. Op de website (www.groengrimbergen.be) kan u kennis maken met de  kandidaten en hun sterk en kleurrijk engagement. Fris, enthousiast en vastberaden!

 

Frans Devenyns – voorzitter Groen Grimbergen 0476/647167

Eddie Boelens – lijsttrekker Groen Grimbergen 0470/747424