Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober

22 Februari 2018

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober

Op een poll-vergadering heeft Groen Grimbergen transparant en democratisch de eerste acht en de twee lijstduwers voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aangeduid. Groen Grimbergen kiest voor Eddie Boelens, huidig schepen voor leefmilieu, afvalbeleid en duurzaamheid, als lijsttrekker van een vernieuwde ploeg, die bestaat uit kandidatenmet engagement, goesting en ervaring. Zijn verder kandidaat in volgorde: Isabel Gaisbauer, Vincent Van Achter, Linda De Prée, Johan Declerck, Alena Van den Bussche, Joris Robberechts, Sam Versele, en Marijke Theunis en Marc Van Godtsenhoven als lijstduwers.

Groen legt de lat hoog en wil verder bouwen aan een zorgzame, sociale, gezonde en groene gemeente. Wij kiezen voor een gemeente waar iedereen, van jong tot oud zich veilig kan verplaatsen, waar de natuur wordt beschermd en waar plaats is voor ontmoeting. Een gemeente waar elk kind een plaats vindt op school. Een gemeente waar de lokale economie bloeit. Een gemeente die bewust kiest voor duurzaamheid en energiebesparing in de strijd tegen klimaatverandering.

Dat is waar wij voor kiezen, vandaag én morgen. Samen met veel Grimbergenaren. Want alleen kunnen we het niet. Met iedereen die een sociaal en gezond Grimbergen een warm hart toedraagt, willen wij verder resoluut aan de toekomst werken. Want stilstand is geen optie.                                                               

De komende maanden zullen wij onze volledige lijst bekend maken en ons programma scherper inkleuren. De keuzes die we vandaag aanstippen bepalen de toekomst van Grimbergen: voor ons, voor onze kinderen en kleinkinderen. Daarvoor kan je blijven rekenen op Groen. Laat Groen groeien in Grimbergen!

 

Eddie Boelens 0470 74 74 24

Frans Devenyns 0476 64 71 67