HET VERKEER IN DE KNOOP?

24 Maart 2019

HET VERKEER IN DE KNOOP?

HOE GERAKEN WE ER UIT? De ‘andere Kris Peeters’ is een mobiliteitsdeskundige en lector aan de opleiding verkeerskunde en logistiek in Diepenbeek en Mechelen. Hij informeert en begeleidt studenten en overheden in het zoeken naar oplossingen voor de huidige en toekomstige verkeersproblemen.

Zelf ervaren wij dat het vele verkeer voor problemen zorgt en niet goed is voor onze gezondheid. Onze gezondheid vinden we belangrijk, maar we willen ons toch ook kunnen verplaatsen en comfortabel leven.

Is dat combineerbaar? Hoe beginnen we daaraan? Mensen, gezinnen, maar ook steden en gemeenten zoeken naar oplossingen en veranderingen. Misschien zijn er wel meerdere mogelijkheden? Maatregelen die een gemeente, een overheid kan nemen? Maatregelen die ieder zelf kan kiezen of bepalen?

Kris Peeters biedt nieuwe inzichten en wil ons elementen aanreiken om over na te denken. Hij bekijkt de verkeersknoop door verschillende brillen. Zo geeft hij ons informatie en inspiratie om gezond(er) ‘op weg‘ te gaan. Een boeiende persoonlijkheid en een boeiend onderwerp waarmee ieder van ons te maken heeft. Absoluut de moeite waard en brandend actueel: hartelijk welkom!

Woensdag 24 april 2019 om 20u Charleroyhoeve - Grimbergen