200% voor Grimbergen


We leggen de lat hoog! Met jouw stem willen wij verder bouwen aan een sociale, gezonde, propere en milieuvriendelijke gemeente. Samen met alle Grimbergenaren dromen we van een gemeente waar iedereen zich veilig kan verplaatsen en leven. Met meer en goed onderhouden fiets- en voetpaden. Waar ouders een plaats vinden voor hun kind in een school dichtbij. Een plek waar de lokale economie bloeit en dynamisch ondernemen kansen krijgt. Met plaatsen van ontmoeting, voldoende groene publieke ruimte en buurtspeelpleinen. Waar verenigingen, jeugdwerk en vrijwilligers het kloppend hart zijn. Met een rijk cultureel en sportief aanbod voor divers publiek. Een Grimbergen met schone lucht en waar de natuur wordt beschermd. Een bestuur dat bewust kiest voor duurzame energievoorzieningen in de strijd tegen klimaatopwarming. Daar gaan wij resoluut voor.

Verder bouwen doen we niet alleen. We betrekken iedereen die een sociaal en gezond Grimbergen een warm hart toedraagt. Burgers hebben interessante ideeën en wij luisteren graag naar jouw voorstellen.

Belangrijke keuzes waar we vandaag al op aansturen, gebeuren steeds vanuit een langetermijnvisie. Deze keuzes bepalen dan ook de toekomst van Grimbergen: voor ons, voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wil je meer weten over hoe we met Groen het verschil maken? Wil je meewerken aan ons programma? Laat ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Programma 2019-2024