17 aug 2019 | 14:00

Testritje Bike to Work

Heb je ook koudwatervrees om met de fiets naar het werk te gaan? Denk je wel eens ‘het is niet zo ver, fietsen kan, maar hoe begin ik eraan?’. Dan is deze fietsnamiddag iets voor jou! Terwijl de vakantie haar laatste weken ingaat, bereiden we ons voor op een alternatief voor de files… Met de velo naar den bureau, zoals we zeggen!

Vertrekkend vanuit de verschillende deelgemeenten van Grimbergen verkennen we geschikte en veilige wegen om naar centrum Brussel te rijden. Toegegeven, een zaterdagnamiddag in de vakantie is niet hetzelfde als de drukke spitsuren doorheen het jaar. Maar dat biedt net de gelegenheid om de trajecten op een comfortabele manier uit te testen. En wie weet kunnen we je inspireren en motiveren om de fiets vaker te gebruiken voor het woon-werkverkeer. 

Graag een seintje van wie meefietst aan Isabel Gaisbauer: igaisbauer@hotmail.com. Bezorg ons ook het traject dat je wil uitproberen (van waar in groot Grimbergen naar waar in Brussel). We houden er dan zo veel mogelijk rekening mee met de uitstippeling van de routes. De deelnemers krijgen kort vooraf alle praktische informatie over de gevolgde routes en vertrekpunten. Aansluiten maar!

 

Schrijf je in

Kom je ook?

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Alle evenementen ›