Vandalisme: voorband auto van Groene Grimbergse Schepen op 5 plaatsen doorstoken met een mes

10 December 2018

Vandalisme: voorband auto van Groene Grimbergse Schepen op 5 plaatsen doorstoken met een mes

Daarnet heb ik bij de politie klacht tegen onbekenden ingediend omdat de rechter voorband van mijn auto op 5 plaatsen doorstoken werd met een scherp voorwerp. De politie nam nota van de klacht en bevestigde dat de schade,  die duidelijk op de foto's in bijlage te zien is, met een mes aangebracht werd.

Eddie Boelens: Schepen voor Groen: " Mijn auto stond in de Jan Mulsstraat in de omgeving van mijn woning, ongeveer ter hoogte van het huisnummer 18,  geparkeerd. Wanneer de vandalenstreek werd uitgevoerd is onduidelijk. Mijn echtgenote parkeerde de wagen vorige maandag omstreeks 17uur en het is pas vanmiddag dat één van mijn zonen de platte band vaststelde toen kort na zijn vertrek moeite had met de controle van de wagen.
Volgens Schepen Boelens is het geen toeval dat net zijn wagen het voorwerp is van deze baldadigheid. Op de auto kleeft een sticker van Groen. De daders dienen volgens de Schepen in politieke hoek gezocht te worden. 
Eddie Boelens: "Enkele jaren geleden reeds werd er een affiche met scherpe politieke boodschappen tegen mijn engagement op de gevel van onze woning geplakt. Ik ben ervan overtuigd dat de daders van de huidige  wandaad in dezelfde rangen gezocht dient te worden. "

Met vriendelijke groeten,