VERKIEZINGEN 26 MEI 2019: STEM VOOR DE OMMEKEER

24 Maart 2019

VERKIEZINGEN 26 MEI 2019: STEM VOOR DE OMMEKEER

STEM GROEN LIJST NR. 15: MENSELIJKER, GEZONDER EN EERLIJKER Hoewel sommigen krampachtig verdeeldheid zaaien, delen we samen veel meer dan we denken. We snakken allemaal naar een warme samenleving, waar mensen zorg dragen voor elkaar en buren elkaar kennen. We rekenen op eerlijke belastingen, waar werken loont en de grootste vermogens eerlijk bijdragen. We halen opgelucht adem bij een gezonde toekomst, met propere lucht en ambitie voor het klimaat.

Die warme samenleving maken we door de krachten te bundelen met al de doeners in de samenleving. Al die mensen die zich laten horen en zien voor schone lucht en veilige straten, voor een sociaal klimaatbeleid, voor een shift naar eerlijkheid en tegen discriminatie.

2019 wordt het jaar van de ommekeer. Er is een groeiende groep mensen die opkomen voor een menselijke, eerlijke en gezonde toekomst. Groen is hun natuurlijke partner. Als we de handen in elkaar slaan, als we samenwerken in plaats van tegenwerken, is er veel mogelijk.

Zowel op Europees, Federaal als op Vlaams niveau is een ommekeer van het beleid nodig. Samen willen we het beleid op het juiste spoor krijgen.

Door samen te werken brengen we klimaatcoalities met een sociaal hart op de been

Groen-voorzitter Eddie Boelens staat als derde opvolger op de lijst voor het Vlaams Parlement. Samen met Karine uit Meise, Leentje uit Londerzeel, Aimen en Jessika uit Vilvoorde - onze  lijsttrekster van de federale lijst –  garanderen zij dat de grote uitdagingen van onze Noordrand extra behartigd worden.