Groepsaankopen zonnepanelen en dakisolatie verlengd wegens succes

05 Januari 2018

Groepsaankopen zonnepanelen en dakisolatie verlengd wegens succes

  In het voorjaar van 2017 lanceerde de provincie Vlaams-Brabant samen met Pajopower, 3WPLUS, IGO, de Kringwinkel Hageland en de gemeentebesturen van Vlaams-Brabant de campagne 'Energieke daken'. Op die manier wil de provincie in samenwerking met de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.Wegens het succes werd besloten om de huidige voorwaarden van de groepsaankoop te verlengen tot en met 31 maart 2018.

Grimbergen - Schepen van duurzaamheid,  Eddie Boelens: "In het kader van het gemeentelijk klimaatbeleid doet Grimbergen volop mee aan de groepsaankoop. De sterkte zit in het werken met lokale aannemers. 3Wplus en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden de aannemers en installateurs voor de regio. Op die manier staat de groepsaankoop garant voor een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging. Bovendien ondersteunt u zo ook de lokale economie."

U kan dus nog steeds intekenen en genieten van de vele voordelen. Inschrijven doet u via de website www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop. Daar vindt u ook alle andere informatie over deze campagne.

Meer informatie:

Katrien Vervloet en Ine Renson, 3Wplus Energie - 02 451 53 85 - [email protected]

Jessika Doms, Dienst Leefmilieu en Ruimtelijke Ordening Grimbergen ? 02 260 13 33

Marleen MERTENS

Burgemeester ? 0478 56 59 56 ? [email protected]

Eddie BOELENS

Schepen van leefmilieu en duurzaamheid  ? 0470 74 74 24 ? [email protected]