Ontdek alles over waterstof en haalbare klimaatdoelstellingen

30 April 2019

Ontdek alles over waterstof en haalbare klimaatdoelstellingen

Naar aanleiding van de verkiezingen op 26 mei, nodigt Groen Grimbergen je uit voor een avond met inspirerende spraakmakers en een fijne babbel bij een goed glas in ons GROENCAFE op 17 mei in Eldorado Humbeek. Want het is tijd voor een ommekeer. Groen heeft een ambitieus, hoopvol en becijferd plan voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere toekomst. Het plan is ook duurzaam én betaalbaar: het is nu of NU.  

Wij hebben enkele inspirerende sprekers uitgenodigd die op hun manier iets kunnen toelichten over de mogelijkheden die er allemaal zijn en waarom we nu meer dan ooit een actieplan voor het klimaat moeten opzetten.

  • Tom Bosserez (KU Leuven) zal je alles vertellen over de mogelijkheden van de ‘groene waterstof’
  • Mathias Bienstman (Bond Beter Leefmilieu) zal een overzicht geven van 10 betaalbare én haalbare klimaatdoelstellingen

 

Daarnaast zijn ook enkele van onze Groen kandidaten aanwezig in Humbeek om jullie persoonlijk van antwoorden te voorzien op al jullie vragen. Zij zijn vastberaden om van 26 mei de dag te maken die de toekomst van ons allemaal voorgoed zal veranderen:

  • Jessika Soors (deradicaliseringsambtenaar uit Vilvoorde), lijsttrekker Kamer
  • An Moerenhout (Vlaams parlementslid), lijsttrekker Vlaams Parlement

Eddie Boelens (voorzitter en fractieleider Groen Grimbergen), 3de opvolger Vlaams Parlement

 

 

 

 

 

 

 

Wil je het aan de toog graag hebben over onderwijs, betaalbaar wonen, mobiliteit, veiligheid, zorg, pensioen, sociale zekerheid, het klimaat of nog iets anders? Kom dan zeker langs en pak je praatgrage vrienden mee. Tot dan!