WIE WINT DE GROENE PLUIM 2018?

02 November 2018

WIE WINT DE GROENE PLUIM 2018?

Ook dit jaar reiken wij de ‘Groene pluim’ uit. Dit betekent een waardering en beloning voor wie zich verdienstelijk maakt met een milieuvriendelijk of sociaal initiatief. Geef als lid/sympathisant van Groen de kandidaten door die je voorkeur genieten. We hebben al enkele aanvragen ontvangen en zijn er zeker van dat dit in de komende weken nog kan toenemen als we mogelijke kandidaten aanporren of voor hen de aanvraag doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zowel particulieren als scholen, verenigingen, vzw’s, ondernemingen en andere organisaties uit Grimbergen kunnen meedingen naar de titel en prijs. Aan de hand van een inschrijvingsformulier kan men aantonen welke initiatieven men neemt en hoe dit bijdraagt tot een positieve samenleving in de brede zin van het woord. Interessant is dat niet alleen de persoon of organisatie zich zelf kan voorstellen, maar dat men ook een initiatief voor een ander kan voordragen.

 

Wat kan je zelf doen?

Ken je mensen of verenigingen in je omgeving die de Groene pluim verdienen? Vul dan het bijgevoegd inschrijvingsformulier in en stuur het naar [email protected].

De kandidaturen verwachten we tegen 15 december 2018.

Inschrijvingsformulier 

Reglement

Prijsuitreiking

De genomineerde worden bekend gemaakt tijdens onze Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 26 januari 2019 , waar ook de ‘Groene Pluim’ aan de winnaar wordt uitgereikt. Zet die datum alvast in je agenda!